Lärarinsparquen

Lärarinsparquen ordnas av Föreningen lärarstudenterna vid Stockholms Universitet och är den gemensamma mottagningen för alla nya lärarstudenter. Är du ny lärarstudent på SU och vill lära känna nya personer, bekanta dig med campus, studentlivet och ha kul medan du sätter dig in i studierna så är det eventet för dig! Lärarinsparquen är två veckor lång, fylld av lekar och aktiviteter och avslutas med en sittning.

 

LärarinsparKquen genomfördes första gången HT17, då vi saknade en ordentlig mottagning för lärarstudenter.  Det blev genast stor succé och innebar startskottet för Föreningen lärarstudenterna som föreningen ser ut idag.

 

Föreningen lärarstudenterna

Föreningen lärarstudenterna är den gemensamma ämnesföreningen för alla lärarstudenter och ordnar aktiviteter för alla lärarstudenter, representerar lärarstudenterna vid akademiska högtider med mera. 

Medlemskap kostar endast 5 kr per termin och ger dig tillgång till studentrabatter via Mecenat, samtliga föreningsaktiviteter, såsom spelkvällar, föreläsningar, Pluggstuga, träningstillfällen och Tisdagspub på Café Bojan.

 

De som känner att de vill göra mer än bara delta i aktiviteter är hjärtligt välkomna att engagera sig i befintliga utskott såsom Föreningshälsan, Spelutskottet, Aktivitetsutskottet, Lärarinsparquen eller Klubbmästeriet. Det finns även möjlighet att starta nya utskott eller grupper inom föreningen! Vad sägs om kör eller ett band, en teatergrupp (även känt som studentspex), en grupp för lärarstudenter med barn, en HBTQIA+ grupp; möjligheterna är oändliga!

 

Besök www.foreningenlararstudenterna.se för mer information om medlemskap, kontakt med meral