INSPARQUESGENERALERNA

Generalerna känner du igen genom den lila färgen. Alla generaler bär lila under Lärarinsparquen för att du lätt ska känna igen dem.

Om du undrar något om generalerna är du välkommen att maila till: info@lararinsparquen.se

 

Emma (Nagini) Aho
Dispositio

Snar till explosiv indignation bör du avstå allsköns förtretligheter, såsom indolens samt enfald, i denne reptils environg. Kylig och oanfäktad av den mängd handlingar som innefattar icke omöjligheter, är det få figurer som residerar i hennes aurastiska omfång. Där Fawkes alstrar glöd inom fyrfaldiga kammare samt inspirerar till mirakel, apostroferar Nagini skyldigherer och viserar kristallerat vägen till det finaliserade alstret.

Facebook
Ida (Fawkes) Olsson
Dispositio

Tycker om att pinna i de barbariska lundarna, spenderar tillika tidsavsnitt till att förkunna aspiranter såväl som sin gårdvar. Kommer primärt från de norrländska hultarna där det bästa svaret på allt är ”schoo” Har åtskilligt med vigör men är ock loj när befattningen är enahanda. Bemödar du dig att duellera mot Fawkes i det ädla spelet beerpong bör du allaredan se dig som utslagen.

Facebook
Anna (Saphira) Forsberg
Pathos
Inget panegyrik kommer du få från Saphira men du kommer bli perplex av festligheter och elyseisk undfägnad. Sangvinistisk Saphira är och om du vill överväldiga Saphira är det flagrant att du bör chansa på en pyramid eller ett hjul. En kraftansträngning som leder till en chicken dinner kan även ses som ett desideratum för Saphira men undvik diskrepans för ominös blir då utlovat. Lapidarisk om du lätt till sinnes möter Saphira så kommer solken att frambringas.
 
Facebook
Anton (Snövit) Wiklund
Ethos

Spegel spegel på väggen där, säg vem som skönast i insparquen är. Snövit har en förkärlek för studentikosa lekar, och en ängels tålamod. Därför ser han det som sin uppgift och sitt kall att handha kortväxta och dessas förmyndare. På fritiden umgås han gärna med lejon och mirakel, och han är alltid redo att syna och höja. Trots elaka styvmödrar och förgiftade äpplen har Snövit en stark tro på att allt i slutändan läser sig.

Facebook
Emma (Snusmumriken) Fägerblad
Ethos

Snusmumriken är en filur förfärdigad av motstridigheter. Hon är gjord av Sten, men kan likaledes vara bevågenheten inkarnerad. Hon har ingen egen bestämmelseort, men känner sig hemma allestädes. Snusmumriken har även en märklig febläss för ting som pinglar. Halva solvarvet flyktar hon till fjärran städer och ingen är trosviss om ackurat var hon då befinner sig. Men rätt som det är dyker hon upp igen och gör sig hemmastadd. Spörja blott ej varifrån hon emanerar. Det vet hon knappt allena.

Facebook
Fanny (Primrose) Färjsjö
Actio

Nära till detonation i presens med denna schvungfulla sapiens. Visionen om missionen orkestreras av pathos. Ett vara som delas med kinetiska är den icke rationella sidan. Att emotionen sitter utanför gör varje avstånd till två händelser en tension. Men tarv av dynasti skapar lugn hos sapiens. Ett behov av kontroll och helande gör Primrose till en förträfflig komponent och en del av insparquen.

Facebook
Frida (Trissness) Östholm
Inventio
Denna person som utmanar fatum och lämnar jorden för en sekund utan uppehåll, är den som har uppsikt quod korrigerar. Allt det du ser är mitt och att ta klivet över kanten är söcken. Hic förekommer ingenting på Tellus som skulle göra denna cessabit, är något igav tas det ur bruk. Att högt är vackert vet denne om och om du någon gång skulle få en syl i vädret kan du skatta dig lycklig. Att denna har koll på hur raha ska förfaras med är en sak som är riskfri, annars hade inte Hobbit varit här nu.
Facebook
Mikaela (Katniss Everdeen) Hammar
Actio
En riktig sorkyss med en framtid som abc tekniker. När pilar inte skjuts i skogen så höjs decibelen på arenan. En futuristisk varelse som ser spänning och äventyr i allt. Gåpåaraktig är hennes andra namn så bäst att hänga med om ni har en chans. Med andra blir det aldrig någon konsonans för med svärmeri och gamman byggs de nya vänskapsband. Katniss kommer att bidra med perception, livfullhet, äventyr och mycket mer. Under insparquen är det bara att henne försöka hänga me.
Facebook
Sebastian (The Fixer) Sundblom
Logos

Vem var det? Vem var det som fixade? En vis man sa en gång i tiden “One does not simply fix” och detta var något som The Fixer alltid störde sig på, because he fix. The Fixer är en mystisk person som ofta jobbar i det dolda. Behöver du något gjort? Who you gonna call? THE FIXER! Med finurliga knep och, i mångas ögon, magik så löser sig allt när The Fixer sätter igång. Ifall ni håller honom glad så ska ni nog se att allt löser sig under er insparque.

Facebook