Bli fadder eller funktionär

Vill du vara med och anordna det i särklass största och viktigaste evenemanget för lärarstudenter i år? Anmäl dig som fadder eller funktionär i Lärarinsparquen!

Välkomstdagarna börjar den 25 augusti och Lärarinsparquen 2021 pågår mellan 29 augusti-9 september 2021. Dessförinnan är det kick off-fest och när det är klart är det en superrolig tackfest för alla faddrar, funktionärer och generaler! 

Arbetet med Lärarinsparquen är ideellt men vi kan garantera dig att du kommer ha kul och träffa många nya människor. Nu tycker vi att du ska fylla i formuläret bredvid!

Fadder 

Faddrar leder en grupp med nya lärarstudenter igenom Lärarinsparquen. Faddrarna är en del av gruppen och under Generalernas ledning guidear faddrarna de nya studenterna genom Lärarinparquen. Faddrarna har stort ansvar för att se till att de nya studenterna känner sig välkomnade till universitetet, Lärarinsparquen och Föreningen Lärarstudenterna. Som fadder förväntas du:

– Delta i en fadderutbildning inför Lärarinsparquen.

– Hänga med dina Rookies inför och under Lärarinsparquens aktiviteter.

– Vara en aktiv och drivande del av gruppen med nya studenter, peppa dem i samband med aktiviteter och uppdrag samt introducera dem till olika delar av universitetet och utbildningen.

Vi ser gärna att du redan vid anmälningstillfället anger om det finns andra du gärna vill vara fadder tillsammans med. Varje faddergrupp behöver ha minst 2 faddrar, men om ni är fler så är det bara positivt!

Funktionär

Funktionärer är en mycket viktig del av Lärarinsparquen. Funktionärerna ser till att logistiken kring evenemangen fungerar som den ska, under ledning av Generalerna. Som funktionär förväntas du:

– Delta i en funktionärsutbildning inför Lärarinsparquen.

– Göra praktiska uppgifter såsom, men inte begränsat till, att förbereda inför, under och efter aktiviteter. Det kan exempelvis vara att koka kaffe, pricka av deltagare, peppa folk, sätta upp tält med mera.

– Funktionärer får skriva upp sig på så få eller många pass de vill! Dock kan pass bli fulla så först till kvarn gäller!